Triple Dikke Friday Track: Till tonight #TDFT

Nukubu’s! Terwijl jullie ongetwijfeld hard zwoegend op kantoor de laatste werkuren wegwerken, zwoeg ik op dit moment op heel andere wijze richting het weekend. En boy oh boy wat zal ik het nodig hebben! Na gisteren al door diverse drill instructors onder handen te zijn genomen, vannacht weinig geslapen te hebben (deels door gezelligheid, deels door de kantoortijden hier) en amper 5 minuten te hebben doorgebracht in de natte fab, zit ik inmiddels in mijn amfibische pendek tot aan mijn middel in de modder. Maar wel met een hele volle maag door een geweldige koninklijke kooksessie! En typ ik met mijn enige vrije hand het o zo belangrijke TDFT-blog via het enige wapen dat aan mij is toevertrouwd: mijn iPhone. De enige gedachte die mij letterlijk op de been houdt: het weeeeeekend komt er aan ;-)

Om jullie figuurlijk nog even op de been te houden, deze week een toepasselijke Tripple Dikke Friday Track:

Till tonight van Achteroverliggende Luuk (Chris Kaeser remix)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Gooi die FM9000 vol open en schreeuw ondertussen nog wat afko’s naar je collega’s!  Goed weekend.

In verband met mijn mobiele situatie zullen jullie suggests volgende week geplaatst worden. Bedankt voor jullie enthousiasme!!!

Wat is de #TDFT, ik zou daar als concierge graag meer over weten.