De Triple Dikke Friday Track krijgt concurrentie uit onverwachte hoek. #TDFT #QFUMT

Vanmorgen begon mijn maandag als een hele goede maandag. Er stond weinig file, de koperen ploert fakkelde fel aan de horizon en alles op de zaak liep volgens planning. Maar iets waar ik minder blij van word, is dat mijn geliefde Triple Dikke Friday Track concurrentie krijgt! Op de maandag welteverstaan.

Collega Maarten kwam met: De Quadruple F***ed Up Monday Track! Zie zijn tweet hieronder:

http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/10/Schermafbeelding-2010-10-11-om-12.38.32-300×65.jpg 300w” sizes=”(max-width: 540px) 100vw, 540px” />

Heb je last van een te soepele maandag of te goede muziek of een veel te goed humeur…

KIJKTIP: leg stompe voorwerpen als koekepannen, bezems etc. evenals messen en scharen ver buiten je bereik voordat je de video start!

  • Pingback: Tweets that mention De Triple Dikke Friday Track krijgt concurrentie uit onverwachte hoek. #TDFT #QFUMT -- Topsy.com()

  • Ik kende dit eerlijk gezegd al. Zoals je wellicht weet ben ik een groot liefhebber van het Nederlandse lied en om diezelfde reden heb ik met regelmaat TV Oranje opstaan. Mijn mening over hetzelfde Nederlandse lied liep zowat averij op toen ik dit voorbij zag komen. En weet je wat nog het ergste is? Dit is serieus! Nee, serieus, dat geloof je toch niet. Ik durf TV Oranje gewoon niet meer aan te zetten omdat ik bang ben dat dit nog een keer voorbij komt.

    PS. Wel een goeie clip trouwens. HAHAHAHAHAHAHAHA

  • Bedankt voor de waarschuwing. Had net op tijd alle scherpe voorwerpen weggelegd voordat ik op PLAY klikte.. Gewoonweg rampzalig dit ! Ik hoop dat Wilders dit ook ziet en er een wet voor verzint zodat dit verboden wordt !

  • @john kijk het is natuurlijk wel verschrikkelijk, maar ik vind het wel weer aandoenlijk dat ze als roep om hulp een nummer ‘Red mij’ zingt. Wie weet is er al iemand onderweg ;-)

    @marco ja, of juist wel een burka aan laten trekken!