Deloitte wint prijs voor de beste digitale sollicitatie ervaring 2010 op Digitaal Werven.

Posted using Mobypicture.com

Ondanks dat ik gistermiddag niet bij Digitaal Werven 2010 kon zijn, was ik toch wel benieuwd of al die uren werk van mij en mijn collega’s, al die innovatie, al die strategische sessies, al die contacten met partijen als Netwerven en Hireserve, al die minimale verbeteringen, die honderden zo niet duizenden beantwoorde e-mails, die honderden tweets genoeg zijn geweest om Deloitte de prijs te laten winnen die ze verdienen.

Gelukkig bleek al het harde werken en enthousiasme van alle betrokkenen niet voor niets geweest, want Deloitte heeft een prijs gewonnen voor de beste digitale sollicitatie ervaring van 2010! Vanuit mezelf en vanuit Maximum feliciteren wij Deloitte natuurlijk met het behalen van deze mooie prijs.

Ik vind het belangrijk om niet te vergeten wat – of beter gezegd wie – er achter deze site en campagne zit. Veel kennis, veel kennissen en vooral veel energie vanuit alle betrokkenen en niet in de laatste plaats van Deloitte. Wat dacht je van 26 recruiters die via werkenbijdeloitte.nl bereikt kunnen worden door middel van chat of persoonlijke sociale netwerken? Of wat dacht je van 65 twitterende Deloitters die via hun netwerken employer branding als minuscule enthousiaste stofdeeltjes verspreiden? De meer dan 10 vaste bloggers? Of wat dacht je van een systeem waarbij iedere Deloitter – maar ook ieder ander – foto’s over Deloitte op werkenbijdeloitte.nl kan plaatsen? De prijs mag dan zijn voor de beste digitale sollicitatie ervaring; zonder de menselijke inzet van deze Deloitters was deze nooit in de wacht gesleept.

Zie ook:
Deloitte heeft beste digitale sollicitatie-ervaring

Dit bericht is een copy-post van www.maximum.nl