Slapen doen we ’s nachts.

Maximum in de (reclame) prijzenGisteren werd mijn al goede humeur nog eens een flinke teug verbeterd omdat mij ter ore kwam dat al het werk dat ik en mijn collega’s ontwikkelen voor Deloitte zijn vruchten afwerpt. Al eerder had ik geschreven over het feit dat we verheugd waren dat Deloitte een prijs had ontvangen voor de beste digitale sollicitatie ervaring.

Gisteren kwam Deloitte als beste uit de bus bij de Web Performance Scan. Het artikel hierover op www.reclameweek.nl begint met de alleszeggende zin:

‘Studenten accountancy en algemene bedrijfskunde die zich online oriënteren naar een baan bij een accountantskantoor, solliciteren het liefst bij Deloitte.’

Alsjebelieft, die kan je in je zak steken Deloitte! Gefeliciteerd. Wij bij Maximum vinden dit een prachtig compliment omdat dit onderzoek niet onder vakbroeders is uitgevoerd, maar onder de mensen waar we al dit moois voor ontwikkelen: de doelgroep!

Is dit alles? Nee, want enkele dagen geleden ontvingen we ook goed nieuws uit Amerika. Bij de Creative Excellence Awards Show For Best Employer Branding And Recruitment Advertising (CEA) gingen we er vandoor met maar liefst 11 bekroningen. Een korte samenvatting van het artikel op www.adformatie.nl:

‘Maximum won The Grand Prize en 3 x goud voor de Koninklijke Landmacht (i.s.m. Publicis Amsterdam), 2 x goud en 1 x brons voor Novartis (Maximum China), 1 x zilver voor ASVZ, 1 x brons voor de RET, 1 x brons voor de Belastingdienst (Maximum Nederland) en 1 x brons voor ‘Inside China’s Talent’, een onderzoeksrapport van Maximum China. Met 11 awards was Maximum daarmee het bureau dat in de prestigieuze categorie Global Communications de meeste awards ontving.’

Dat is wel even iets om een borrel op te drinken denk ik. Vanachter het toetsenbord feliciteer ik onze klanten maar feliciteer en bedank ik ook zeker mijn collega’s (in Nederland en China) die continu slim en hard werken aan deze prachtige projecten.

Slapen doen we immers ’s nachts.