De beste tip tegen een najaarsdip!

De beste tip tegen een winterdip. Bezoek de Hyvesarts van de belastingdienst ontwikkeld door maximum

Afgelopen maandagmorgen is er een Hyves actie gestart ten behoeve van de Belastingdienst. Nu moet ik eerlijk toegeven dat de Belastingdienst in huize Wielemaker af en toe wel voor een (najaars)dip kan zorgen ;-), maar vanaf nu geven ze ook een advies om meteen weer uit die dip te komen.

Ik ben kritisch over doorstuur acties op Hyves en het te verwachten resultaat, want het Hyves van toen is het Hyves van nu niet meer. Mede daarom vind ik het indrukwekkend om te zien dat de patiënten al 40.000 (!) andere Hyvers (in twee dagen!) naar de Hyvesarts hebben doorverwezen.

Klik hier en bezoek ook die Hyvesarts. De beste tip tegen een najaarsdip!

Lees meer op maximum.nl