Triple Dikke Friday Track: We can be

DÈÈÈ-DÈ-DA-DÈÈÈ  –  DA-DA-DAAAAA daar zijn we weer met een kneiterverse Triple Dikke Friday Track. De muziekale uierzalf die je geruisloos het weekend in laat glijden! Want o, want OOOOOO, wat hebben we er zin in! Toch?

Zoals eerder gezegd krijg je binnenkort meer te horen over hoe je kans maakt op een Triple Dikke set Harman Kardon speakers, maar nu eerst over naar de orde van de vrijdag. Met als filosofische tintje: ‘Denk niet aan wat niet kan, maar wat jij wel kan. Ik zeg: I can be, you can be, Wim de Bie, we can be!

De Triple Dikke Friday Track van deze week is: We can be van speaker Junk.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Wat is de #TDFT, ik zou daar als afgefakkelde, uitgejoelde Idols deelnemer graag wat meer over weten.