Waar vind je mooie zinvolle Sinterklaas of kerst kado’s.

Waar je mooie zinvolle Sinterklaas of kerst kado’s vind? Online natuurlijk! Een onderzoek van Kelkoo – dat focust op de feestdagen – zegt dat er dit jaar wederom een stijging van de online kerstinkopen wordt verwacht (+0,8% (€99 miljoen)). En dat is niet zo gek natuurlijk, want online winkelen is makkelijk, snel en je vind er bijzondere dingen.

Om jou dit jaar een handje te helpen heb ik hier alvast twee schitterende presentjes geselecteerd. Uitermate geschikt voor mensen die alles al hebben. Je kent ze misschien wel.

Op nummer 1: een spliksplinternieuwe lucht gitaar met GRATIS plectrum. Geweldig voor iedereen die er direct los op wil gaan!

kerst of sinterklaas kado - air guitarhttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/11/airguitarfront-500-241×300.jpg 241w” sizes=”(max-width: 403px) 100vw, 403px” />

Op nummer 2: een mega handige Macgyver multitool (AS SEEN ON TV). Voor mensen die ‘oplossen van problemen’ tot kunst hebben verheven.

kerst of sinterklaas kado - mcgyver multitoolhttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2010/11/mcgyver-paperclip-252×300.jpg 252w” sizes=”(max-width: 410px) 100vw, 410px” />

Jammer dat ik geen link naar de webshop kon vinden voor de Mcgyver multitool, maar om je uit de brand te helpen kan ik je zeggen dat ze bij de lokale boekhandel te verkrijgen zijn. Je moet de bijzondere kado verpakking er dan wel even bij denken.

En nu niet meer met een stompkaars aankomen hè!

Heb je zelf mooie zinvolle dingen gezien online? Laat het me weten!