Tripple Dikke Friday Track: Hello!

Hello TDFT-genoten! Of je nu wel of geen kaartje hebt gescoord voor dat driedaagse modderworstelfestijn ergens diep in 2011, op de muzikale outro van je werkweek kun je altijd rekenen. Zeg eens eerlijk, hoeveel van jullie zitten er sinds vanmorgen al stiekem heen en weer te schuiven op hun bureaustoel?

Zoals jullie ongetwijfeld weten, geloof ik erg in de kracht van social media. En blijkbaar is dat anderen ook opgevallen, want ik ben genomineerd geweest geworden gezijn voor de Online Media Man van het jaar 2010 (stemmen kan hier ;-). Een onverwachte en leuke erkenning, of ik die prijs ook verdien laat ik verder aan jullie oordeel over… (ik schrijf hier snel een uitgebreider blog over btw)

Omdat sociaal gedrag in de offline wereld soms ver te zoeken is, heb ik dit keer gekozen voor een #TDFT waarmee we weer wat dichter tot elkaar kunnen komen. Knal je speakers vol open, boost die baskast maximaal en zeg tegen iedereen die je wel of nog niet kent: HELLO!!!

Oftwel: De Triple Dikke Friday Track van deze week is: Hello van Martin Solveig.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Hieronder een suggest van @IwanvanderLogt (niet helemaal mijn ding, maar…)

Hieronder een suggest van @loopymind (lekker freaky nummer!)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als doorgewinterde festivalbezoeker met 24 stinkende polsbandjes graag wat meer over weten.