Triple Dikke Friday Track: Billingen

TDFTrouw publiek!

Er ligt overal mieters veel sneeuw, maar dat weerhoudt het #TDFT-team er niet van zijn vrijdagplicht uit te voeren. Voor velen zal gelden dat ze vanmiddag, vermoeid van de werkweek, moeten aanschuiven achterin een sneeuwfile. Maar dat geldt zeker NIET voor jou! Want met deze Triple Dikke Friday Track bezorgen we je zo’n grote lading energie dat in een straal van honderd meter om je heen alles smelt en verwarmd totdat de bloemen spontaan uit de grond komen en beginnen te dansen!

De Triple Dikke Friday Track van deze week heet dan ook: Billingen van Henrik B. (geen strafblad)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Pas op, deze plaat is #GG! (Gaspedaal Gevaarlijk)

Omdat ik daar nu en dan vragen over krijg, zullen we vrijdag 17 december  een extra #TDFTrock editie hebben (naast de gebruikelijke #TDFT). Zorg dat je je suggests voor die tijd inlevert in de comments onder deze blogpost (anders kan ik ze moeilijk vinden).

Hieronder een suggest van @AlwinZandvoort (Lekker nummer blijft het en dikke remix is het!)

Hieronder een suggest van @peergoudsmit (om lekker mee bij te komen)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als taakstraf kantenmaaier graag wat meer over weten.