Komende vrijdag: special edition Triple Dikke Friday Track en prijzen #TDFT

Hey boys, hey girls,

Here we go!!!

Komende vrijdag zal er een speciale rockversie van de #TDFT worden gereleased, naast de gewone #TDFT. Dit op speciaal verzoek van onder andere Roos van Vugt.

Daarnaast wil ik ook meer uitleg geven over hoe de Harman Kardon soundsticks II-set in de eerste weken van het nieuwe jaar zijn (of haar!) nieuwe eigenaar gaat zien.

Zoals gezegd is de #TDFT (lees hier meer en kijk voor het overzicht) een manier waarop mijn collega’s en ik het vrijdaggevoel creëren. Een dag waarop je het doorgaans iets rustiger aandoet en wellicht zaken tot maandag laat wachten, maar omdat wij bij Maximum bijna altijd gebonden zijn aan deadlines hebben wij de #TDFT nodig om ons te herinneren aan het feit dat de werkweek er bijna op zit.

De #TDFT – die voornamelijk op Twitter rondwaart – heeft momenteel 132 leden op Twitter en nog eens 30 volgers. In totaal hebben ongeveer 5000 unieke bezoekers de #TDFT-pagina’s op mijn blog aangedaan en zorgt dit onderdeel op mijn blog iedere dag voor gigabytes aan uitgaand verkeer.

Redenen genoeg om dit niet commerciële gebbetje te vieren lijkt me. Hoe? Met de Harman Kardon Soundsticks II.

Hoe kan je meedoen?
Iedereen die zo nu en dan de #TDFT luistert, maakt kans op deze geluidsset, die nét even meer power heeft dan de speakers van je laptop. Zo kan je dus de vrijdagmiddagbink of binkette van de afdeling worden! En zorg je er voor dat de biertjes bij jouw bureau geopend worden.

Diegene die mij de meest ludieke ‘kijk-eens-hoe-blij-ik-op-vrijdag-met-de-#TDFT-richting-het-weekend-stoom-foto’ stuurt, wint deze Harman Kardon set. Iedere foto (filmpje mag natuurlijk ook) of link kan naar mij toe kan naar mij gemaild worden: (corne [apestaartje] maximum [punt] nl). Inzenden kan tot en met eerste kerst.

Alle foto’s zullen door het deskundige #TDFT jury team worden beoordeeld op de volgende punten:
– originaliteit
– #TDFT genot
– zichtbare lichaamsdelen

Voor iedere inzending maakt Maximum 10 euro over naar Serious Request.

Rock on .|..|