NONline media man 2010

In een eerdere blogpost beschreef ik mijn gevoel over het feit dat ik genomineerd was voor de titel Online Media Man 2010. Ik heb zonder te veel mensen te spammen in die blogpost gezegd wat ik wilde zeggen. Tot mijn verbazing pakten heel veel bekenden van mij dit op en gingen eigenlijk voor mij campagne voeren. Bedankt daarvoor, want ik voel me niet zo senang bij het voeren van een campagne voor mezelf.

Goed, inmiddels sta ik weer met beide benen op de grond want gisteren is bekend geworden dat Gijsbregt Brouwer (Brightguys) zichzelf Online Media Man 2010 mag noemen. En Claire Boonstra (Layar) online media vrouw 2010. Dit werd aan het einde van de #IAB dag bekend gemaakt.

Ik ken Gijsbregt al langer als een hele geschikte toegankelijke gast. Hij werkt op het bijzondere snijvlak van (social) media en sport! En heeft zijn prijs dan ook zeker verdiend.

Omdat campagne voeren voor een ander nou eenmaal leuker is en beter voelt dan voor jezelf, wil ik hierbij Marike Han aandragen voor de titel…

ONLINE MEDIA MAM 2010! (eigenlijk Goede Doelenmoeder 2010)

Lees hier meer over haar stichting Metakids (een stichting die zich inzet voor kinderen met een stofwisselingsziekte). Meer weten of stemmen op Marike kan op: lofonline.nl | direct naar het stemformulier)

Mijn stem heb je Marike, respect voor je inzet!