Triple Dikke Friday Track: That (Xmas) sound #TDFT

Lieve luisteraar van het Triple Dikke Friday Track lied, het is weer bijna zover. Slechts een paar uur van deze werkdag staan nog in de weg voordat je agenda gevuld gaat worden met de warmte van kerstmis…

Het worden een paar koude (buiten) / warme (binnen) dagen, vol: gezelligheid, eindeloos lange tafelsessies, sterke verhalen, mooie wijnen, oude whiskeys, voorzichtige eindejaarsevaluaties, schaarse familiebezoeken, warme kalkoenen, grote varkenshazen, openhaardblokken, wandelingen tegen de slaap, koffie met likeur, kerkdiensten (voor sommigen), nette overhemden, zere voeten omdat je die schoenen alleen met kerst draagt, 3x koffie met iedere keer iets anders erbij, fotoboeken, gourmet, kaasfondue, de geur van dennenaalden, verrassende pakjes onder de boom, nog verrassender pakjes tussen de lakens, lange films op tv, veel binnen zijn, een grote tocht met de slee, sneeuwpoppen maken, glühwein, vuurkorven, kerstliedjes zingen …

AHUM (*schraapt keel*).

Om deze overdaad aan warmte even in het juiste perspectief te plaatsen, heb ik voor jullie een ijskoude Triple Dikke Friday Track klaargezet. Ik wens je al het goede en hoop dat je de kerst beleefd zoals je hem zelf wilt beleven.

De Tripple Dikke Friday Track van deze week is: That Sound van Jus Jack remixed by Deepside Deejays.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Zet die speakers op standje BOEMBASTIEK en swing dat weekend tegemoet terwijl je naar de laatste honderd unread e-mails met een glimlach handmatig out of office reply’s stuurt!

Je maakt nog steeds kans op de speakerset van Harman Kardon voor op je werkplek. Kijk hier hoe je mee kunt doen. En dat moet je doen, want ik heb nog bijna geen inzendingen binnen. (eerlijk=heerlijk)

Hieronder een suggest van mijn pa (@krijnw -> weinig actief ;-) XMAS-FLASHMOB!

Hieronder een suggest van @revetter ;-)

Wat is de #TDFT? Ik zou daar als kerstboomverkoper graag meer over weten.