Ik wens Deloitte een top eindejaarsactie en iedereen een gezond en vooral gezellig 2011 vanuit Valfresjus #DeloitteWish #maximum

Omdat ik hier in Valfresjus weinig internet bereik heb, ben ik deze week niet zo veel online. Maar dat is natuurlijk ook het fijne van vakantie. Ik heb toch even wat moeite gedaan om met mijn laptop een WiFi netwerk op te zoeken zodat ik (alvast) iedereen een gezond en gezellig 2011 kan wensen. Dat het maar een mooi (recruitment) jaar mag worden!

Ik wil ten behoeve van de #DeloitteWish actie mijn collega’s bij Maximum en alle Deloitters bedanken voor hun inzet dus… bedankt!
Doe je mee?
Klik hier en ontdek hoe jij je nieuwjaarswens via Twitter op de 165 meter hoge Maastoren in Rotterdam kunt projecteren en live bekijken of te volgen via de livestream (vanaf 18:00 uur)