Triple Dikke Friday Track: Gregory’s theme #TDFT

Gewaardeerde Triple Dikke Friday Track-volger,

je hebt nog maar net je laatste kerstkransje doorgeslikt of de oliebollen staan alweer te dampen voor je neus. Voor mij geen poedersuiker maar poedersneeuw vandaag, want ik zit al een week in de heerlijke Franse sneeuw.

Ik houd het daarom kort, want elk woord dat ik typ gaat van mijn effectieve board tijd af. Bovendien denk ik dat jullie ook wel belangrijkere zaken te doen hebben op een dag als vandaag… ik noem een nieuwjaarswens laten projecteren op het hoogste kantoorgebouw van de Benelux, bijvoorbeeld.

Without further ado: de Tripple Dikke Friday Track van deze week is: Gregory’s theme van Basto!.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Zet je baskast+boxen voor de laatste keer dit jaar op standje MAXIMAAL en knal de laatste uren van dit jaar al dansend weg.

Iedereen een geweldig 2011!!!

Hieronder nog een suggest van @edwinsande (TOPplaat!):