Triple Dikke Friday Track: The Music #TDFT

Jaaaaa, daar is de Triple Dikke Friday Track weer. Jouw lifesaver als het gaat om de bespoediging van de laatste uren op deze vrijdagmiddag, na al dat feestdagengeweld. Het goede voornemen van alle #TDFTeammembers is om jullie ook in dit jaar iedere vrijdag te blijven voorzien van…

The Music!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Zoals je wellicht weet hebben we enige tijd geleden gevraagd of jullie mee wilden doen aan de Triple Dikke Friday Track actie. Je moest daarvoor een foto maken van de #TDFT op locatie in volle glorie. Deze actie liep veel minder goed dan verwacht. Kennelijk vinden jullie het nog spannend om jezelf in ‘beeld’ te vertonen. Maar goed, daar leren wij weer van en we nemen het mee voor de volgende keer. In totaal hebben we wel drie hele inzendingen ontvangen en we hebben unaniem besloten de foto van @wesleyhendriks te verkiezen tot beste inzending. Ik zal contact opnemen met Wesley om te kijken hoe de Harman Kardon set op zijn werkplek wordt afgeleverd. Zodat Wesley ‘da bom’ is! Gefeliciteerd Wesley. Hieronder de foto waarmee Wesley heeft gewonnen.

Wesley Hendriks is TDFT winnaarhttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2011/01/Wesley-is-TDFT-winnaar-224×300.jpg 224w” sizes=”(max-width: 500px) 100vw, 500px” />

3 inzendingen in totaal betekent 3 x 10 euro = 30 euro voor Serious Request (alle beetjes helpen, ik maak dit vanavond nog over).

Wat is de #TDFT, ik zou daar als Moerdijkse brandmanager graag meer over weten.