Triple Dikke Friday Track: Deep Fear #TDFT

Trouwe toehoorders van het vrijdagmiddagritme. We zijn er weer op deze grauwe, regenachtige, winderige vrijdagmiddag. Ik voel me al een tijd niet fit, maar ik troost me met de gedachte dat er met mij vele medelanders mee snotteren. Eén van mijn grootste angsten is dat deze grauwe regenachtige setting nog dagen aan blijft houden. Om maar niet te spreken van onze zuiderlingen die dicht tegen elkaar aan op een hogere verdieping zitten omdat het water langzaam in de kussens van de bank in de woonkamer kruipt. Succes daar!

Maar ellende zal er altijd zijn en in grote getalen, soms wreed om zich heen slaand. Betekent dat dat we bij de pakken neer moeten zitten? Neen! Als het aan mij ligt kun je het beste juist boven op die pakken gaan staan en het weekend tegemoet dansen met deze verse Triple Dikke Friday Track: Deep Fear van SideKick. (als je goed luistert hoor je af en toe tussendoor de zon een beetje schijnen)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

See ya, I have to go see the doctor!

#SNUIT #SNOTTER #SNOTTER #SNUIT

Hieronder een suggest van @woutervanvoorst voor @waterreus ;-)

Wat is de #TDFT? Ik zou daar als epidemioloog graag meer over weten.