Triple Dikke Friday Track: Unleash The F**king Dada #TDFT

Lieve luisteraars van de Triple Dikke Friday Track, het is weer zover. Ik heb een kneiterverse track voor jullie uit de koelkast gepakt en laat deze via deze blogpost los. Vanaf een server ergens in Capelle, via mijn door jouw webbrowser geladen pagina van dit blog, via het linkje of de flash player onder deze tekst, via je processor en je moederboard, via je geluidskaart, via je minijack aansluiting, via je audiokabeltje, via je speakers, via trillingen in de vrijdagmiddaglucht, via je trommelvliezen, via je hersenen, via je dans, via de ogen en oren van je collega’s, via de hersenen van je collega’s, via de verhalen van je collega’s, via de trommelvliezen van de partners en vrienden van je collega’s en en en …

Lang verhaal kort: Unleash The F**king Dada!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Hieronder een hele lekkere suggest van @PatrickNijman

Hieronder de WOOFA set die @wesleyhendriks met de #TDFT actie heeft veroverd.
Posted using Mobypicture.com

Wat is de #TDFT? Ik zou daar als nominaal protesterende student graag meer over weten.