Triple Dikke Friday Track: Roadkill #TDFT

Woei!!!! Daar zijn we weer op deze winderige vrijdag met een warme Triple Dikke Friday Track. Deze week was er voor mij een van vele presentaties, zelfs nog één net nadat deze TDFT de deur uit gaat. En dat is dan de derde van vandaag. Dus ik zal de #TDFT straks via de podcast op mijn telefoon neerladen en bewaren voor als ik richting Zeeland suis.

Deze Triple Dikke Friday Track is een ode aan alle dode muggen die de komende periode weer mijn bumper zullen larderen. De #TDFT van deze week is: Roadkill van Dubfire.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Stiekem heb ik het gevoel dat deze #TDFT ondergronds door het KLPD is ontwikkeld en verspreid als extra impuls ter vergroting van de de flitskas.

Hieronder een suggest van @tjeerdintveen (lekker nummer Tjeerd!)

Hieronder een suggest van @copykiller (lekkere track, ik ga binnenkort naar die film ;-)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als 82-jarige president met pleinvrees graag meer over weten.