Triple Dikke Friday Track: Le Poulain #TDFT

Ik heet jou en je trommelvliezen van harte welkom bij een nieuwe editie van de Triple Dikke Friday Track. Gisteren heb ik tijdens Corporate Social Network Conference weer een aantal trouwe #TDFT luisteraars gesproken. En dat maakt het zo tof om iedere vrijdag de moeite te nemen dit te doen. Wat ik ook geweldig vind, is dat ik iedere vrijdag of een paar dagen ervoor vanuit allerlei hoeken muziek krijg toegeschoven. Die gedeelde passie geeft bakken energie!

Ter zake… last van lekkere track of honger als een paard naar het weekend?

Zet dan die WOOFA’s maar open, gooi alvast een knoopje los, doe die stropdas af, schop die schoenen uit, ga op je bureau staan en START DIE TRACK GEK: LE POULAIN van Joachim Pastor!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Hieronder een suggest van @jphooghuis (te gekke track Jan-Piet, heb veel materiaal van Felix, maar deze kende ik niet…)

Hieronder een suggest van @gordonlokenberg (begint lekker, maar blijft wat monochrome vind ik ;-)

Monochrome

KURA KURA | Myspace Music Videos

Wat is de #TDFT ik zou daar als schijnbeweging makende dictator graag meer over weten?