My Blackberry and Apple are not working? #inspiratie

Via mijn collega Albert (dank gozert) kreeg ik vandaag een filmpje doorgestuurd. Af en toe zet ik ze door en vaak doe ik er helemaal niets mee. Maar ik vind dat ik deze even hier moet plaatsen omdat ik vast en zeker op een later moment nog even snel terug wil kijken.

Let op bij de uitspraak: “…but the kids seem to like them!” Well done BBC.

  • Sjacco Joziasse

    ”No comments” staat hier boven, (tenminste toen ik hier was ;-))
    Wat leven we toch in een leuke wereld dat we dit soort filmpjes heen en weer kunnen sturen. Dat scheelt een hoop TV kijken, nu filteren we de ‘rommel’ er gewoon uit en delen alleen de leuke dingen. #langlevetwitterfacebookblogsenalleanderevaditsoortdigitalezaken

  • Ja heerlijk inderdaad, lekker zelf bepalen wat je leuk vind om te zien én te delen. Bedankt voor je reactie.

  • Pingback: Tweets that mention My Blackberry and Apple are not working? #inspiratie -- Topsy.com()