Triple Dikke Friday Track: Freefallin #TDFT #TDFTFEEST

YES, het is weer vrijdag. En tijd voor de vrijdagmiddagpompert. Gisteren tijdens #eHRM van Emerce kreeg ik ook weer veel vragen en opmerkingen over de Triple Dikke Friday Track. Er is zelfs een idee geboren om binnenkort een #TDFT feest bij Maximum te gaan organiseren. Gewoon, omdat het kan! Maar daar lees je binnenkort meer over.

Anywayz, vandaag geen hoogstaande woofahkraker maar wel een lekker sletterig trackje dat hopelijk de zomer snel doet binnenvallen. Meisjes en heren, open uw oren voor de Triple Dikke Friday Track van deze week: Freefallin van Zoe Badwi.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Wat is de #TDFT, ik zou daar als stakende vuurder graag wat meer over weten?