Blof, kijk eens om je heen #inspiratie

Vorige week was ik op bezoek bij Paskal van Blof (Zeeuwse vriendenkring). Ondanks dat ik daar wel eens over de vloer kom, moet ik eerlijk toegeven dan ik Nederlands bekendste band niet zo vaak draai omdat ik persoonlijk niet zo gek ben op hun muziek genre. Als we elkaar zien vind zowel Paskal als ik het onuitgesproken prettig – dat is mijn gevoel tenminste – als we het niet teveel over ‘het werk’ hebben, maar af en toe gebeurd dat natuurlijk wel. Laten we zeggen dat onze werelden nogal uit elkaar liggen. Hij speelt in een band en ik ontwikkel bij Maximum creatieve online oplossingen ten behoeve van recruitment en employer branding. Maar één van de onderwerpen die ons allebei intrigeert is de drang tot innovatie en het gebruik van en het experimenteren met nieuwe technieken.

Zo wist ik bijvoorbeeld niet dat de Blof site al geruime tijd in zijn nieuwe vorm online staat. En hoe? Op de site is een video registratie te zien van hun nieuwe track ‘Hou vol hou vast’ van het nieuwste album ‘Alles blijft anders’ die tijdens dit huiskamerachtige concert gefilmd is met een 360 graden camera (Paskal had het over zelfde cams als Google gebruikt bij de opnames van Google Streetview, klik hier voor een opname van één van de twee panden van Maximum met mijn collega’s er op : toeval!). Hierdoor kun je dus tijdens de opname op de Blof site om je heen kijken wat er allemaal in de kamer gebeurd.

Paskal van Blof in de 360 graden registratie van 'Hou vol hou vast' van het nieuwste album 'Alles blijft anders' http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2011/03/Schermafbeelding-2011-03-22-om-00.05.14-1024×648.jpg 1024w, http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2011/03/Schermafbeelding-2011-03-22-om-00.05.14.jpg 1133w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />

Klik hier om het zelf te ‘ervaren’.

Moet nog wel even aan Paskal vragen of die twee bierflesjes die op dat kastje staan en nèt iets te goed en subtiel worden aangelicht een verkapte vorm van sponsoring zijn. ;-)

Komt tijd, komt…