Triple Dikke Friday Track: Finally! #TDFT

Lieve lezeteraars,

vandaag helaas geen tijd voor een TDFT. Muwhahahahahahahahaaaaaa LOL ROFLMAO!

Weer (morgen, 20 graden en ZON) of geen weer (that would be today): over de Tripple Dikke Friday Track maak je geen grappen. Mijn TDFTeamleden nemen hun taak zeer serieus, getuige het feit dat we sinds gistermorgen elkaar al bestoken met de vetste beats van het moment of van momenten ver daarvoor. Groot voordeel voor jullie is dat de lat daardoor steeds hoger wordt gelegd. Maar goed, elk voordeel heb z’n nadeel, het betekent ook dat we er soms iets langer over doen om tot een eenduidig besluit te komen. But, ladies and gentlemen, we have reached a decision.

De TDFT van deze week is eindelijk bekend: Finally van good old Ce Ce Peniston, maar dan in de Vandalism-remix.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Gooi je volumeknop weer wagenwijd open, zet de baskast nog wat extra aan en dans tot je niet meer kunt. Morgen hebben je benen genoeg tijd om in het park of op het strand uit te rusten (en onderwijl het eerste kleurtje te pakken).

Topweekend allemaal!!!

Hieronder een suggest van @evr (ik kijk er liever naar, dan dat ik er naar luister ;-)

Hieronder een suggest van @copykiller (Rapapapaaaaaaaa)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als machtswellustig voetbalorakel graag meer over weten.