Faces in places #inspiratie

Faces in PlacesAf en toe kom ik wel eens van die dingen op internet tegen die me intrigeren. Zo ook de blog Faces in Places. Zelf heb ik een soort van fascinatie, misschien wel tik voor beeld(en). Vooral het zien van dingen die er niet zijn (in vormen), maar ook close-ups en structuren / materialen intrigeren me al een aantal jaren. Ik heb ze zelfs een tijd actief verzameld. Misschien ga ik er ooit nog eens wat meer mee doen.
Vrienden en familie kijken niet eens meer gek op als ik op vakantie even de tijd neem om een roestig BBQ rooster achterin een vieze steeg fotografeer.

Daarom vind ik dit blog ook zo fascinerend. Faces in places. Sommige foto’s zijn te makkelijk, de meeste goed en enkelen steengoed. Ik vind het al helemaal bijzonder dat de eerste posts uit 2007 dateren en ze zelfs een boek hebben uitgebracht.