Tripple Dikke Friday Track: Nillionaire #TDFT

Lenteluitjes,

na 4 dagen knallen met presentaties, new business gesprekken, new friends ontmoetingen en net zoveel lol als kilometers op mijn teller ben ik vandaag gelukkig een dagje vrij. Ik ga mijn gebrabbel dus kort houden, want ons gezin staat op het punt te vertrekken voor een lekker Paasweekend in de Noordhollandse duinen. Behalve mijn vader gaat ook mijn moeder mee, dus kun je beter spreken van een Paas- en Maasweekend. Je ziet het, ik moet er echt heel nodig uit.

Met dit weer en een weekend voor de boeg, hoef je geen Millionaire te zijn om je gelukkig te voelen. Daarom is de TDFT van deze week: Nillionaire van Alesso.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Pak je verlengkabel, sleep die woofers naar je voor- of achtertuin en laat de hele straat meegenieten van de start van jouw weekend.

PS Ik heb heel veel (en heel lekkere) suggests ontvangen deze week, dus je kunt het hele weekend doorblazen. Dank allen!

Hieronder de suggest van @GordonLokenberg: “Ohhh, welch ein schoenes Lied! Echt mega chille Autobahn track.”

Hieronder de suggest van @patrickboonstra (lekker funky voor het ultieme lentegevoel!):

Hieronder de suggest van @roosvanvugt (je zat er heeeel dichtbij deze week!):

Hieronder een suggest van @copykiller (let op: NSFW):

Hieronder een suggest van @twitvlist (Russische house, daar dans je zeau op):