ASVZ trots met haar arbeidsmarktcommunicatie in Werf& #maximum

arbeidsmarktcommunicatie adviesbureau maximum ontwikkelde deze campagne voor zorginstelling asvz (recruitment)http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2011/04/arbeidsmarktcommunicatie-adviesbureau-maximum-ontwikkelde-deze-campagne-voor-zorginstelling-asvz-300×150.jpg 300w” sizes=”(max-width: 500px) 100vw, 500px” />In de laatste Werf& (vakmagazine over arbeidsmarktcommunicatie) stond een artikel over het werk dat wij (bij arbeidsmarktcommunicatie adviesbureau maximum) voor ASVZ hebben ontwikkeld. Los van het feit dat het leuk is dat de referral (medewerker zoekt medewerker) case van ASVZ in de publiciteit komt, vind ik het een interessant artikel omdat naast een stuk effectiviteit ook de trots van deze zorg organisatie over de bühne wordt gebracht middels deze arbeidsmarktcommunicatie. Want als het gaat om arbeidsmarktcommunicatie/employerbranding in de zorg is ‘trots’ iets wat je als organisatie verder kan brengen dan al het andere. Bijzondere mensen vragen immers om bijzondere mensen.

Voor wie geen Werf& leest, hier een link naar een pdf van het artikel (deze pdf wordt later in een betere kwaliteit geplaatst).