Triple Dikke Friday Track: Ready 2 Go #TDFT

Lieve trouwe luisteraars. Op deze bijzondere VRIJdag natuurlijk ook weer een track om het weekend mee in te blazen, richting de terrassen of het strand want het weer wordt te gek als we de mannen voor de kaarten mogen geloven. Hopelijk heb je geen last meer van de festivalkater van gisteren en kan je hoofd deze track op vol volume verdragen. Vandaag heb ik niet zoals jullie gewend zijn de tijd om de #TDFT persoonlijk af te leveren via Twitter DM, omdat ik momenteel ergens  tussen Amsterdam en Rotterdam op de baan zit. Desalniettemin (<- mooi woord) wens ik je een prachtig weekend.

Push the party button met Ready 2 Go van Martin Solveig!

KLIK!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Hieronder een suggest van @michielverheij

Wat is de #TDFT, ik zou daar als vergadertijger bij Deloitte graag meer over weten?