Triple Dikke Friday Track: FUN FUN FUN #TDFT

Amai Amai, daar zijn we weer, met een knoepert van een Triple Dikke Friday Track kan ik je zeggen. Aangezien het weer dit weekend wat koeler wordt dan de vorige weekenden hebben wij besloten de zon dan maar door je speakers te pompen.

En uh, oh ja…

Ik heb al eerder een hint gegeven die niet door iedereen werd begrepen, maar het is waar, we zijn van plan een #TDFT feest te geven bij ons op de zaak (Maximum). Wij zorgen dan voor bier, wijntjes en snacks en DJ’s die het geheel aan elkaar draaien. Binnenkort geef ik in een losse blog meer informatie over de datum en waar je je kunt inschrijven. Zit je op Twitter en heb je de hashtag (#tdft) getwitterd, dan krijg je binnenkort automatisch een uitnodiging voor deze happening. Dan weet je dat!

Maar nu is het weer de beurt aan de nieuwe Triple Dikke Friday Track van deze week, dames en heren, meisjes en meisjes mag ik uw volume op 10 en handen in de lucht voor: FUN FUN FUN van Dada Life?

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Hieronder een suggest van @soorneorej (en dit is een hele bijzondere want hij heeft de track zelf gemaakt, twitter hem vooral wat je er van vindt!)

Hieronder een suggest van @copykiller (thanks buddy, party on! Vette track van ome Benni)

Hieronder een suggest van @Waterreus (goed pauzemuzakje tijdens #2011DIA begreep ik?)

Hieronder een suggest van @Jon_2008 (thanks Jon, not really my cup of tea)

Hieronder een suggest van @albert78 (Albert, niet echt mijn ding haha, maar prima als jij dit graag hard zet tijdens het stofzuigen thuis!)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als afgeschminkte Volendamse palingro(c)ker graag meer over weten?