Triple Dikke Friday Track: The end #TDFT

Lieve, lieve luisteraar van de Triple Dikke Friday Track,

ik kan dit bericht moeilijk typen want ik ben zeer emotioneel. Voor iedereen die zo gek is op de Triple Dikke Friday Track heb ik slecht nieuws!!! ;-(

Voor ieder ander trouwens ook. Want morgen vergaat de wereld! En daarom heb ik vandaag even 10 minuten rust voor mijzelf ingelast om te bedenken wat ik op deze dag, dat de wereld er nog wel is, ga doen. En ik kom tot de verrassende conclusie dat ik iets niet ga doen, te weten: de afwas, HA!

Dames en meisjes, trek je shirt uit en heren ontdop die bierflessen, make love not war, geef je collega’s een laatste knipoog en gooi die armen in de lucht voor de Triple Dikke Friday Track van deze week: The End!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Op deze laatste dag geef ik de credits aan @waterreus

 

Het was me een waar genoegen jullie van een muzikale vrijdagmiddag te voorzien.

PS mocht er volgende week nog een wereld zijn, dan is er uiteraard ook weer een nieuwe TDFT.

Wat is de Triple Dikke Friday Track, ik zou daar als predikant Harold Camping graag wat meer over weten?