Onderneem actie en stem op mijn collega Mark van Buuren als Capelse ondernemer van het Jaar.

mark van buuren van arbeidsmarktcommunicatie adviesbureau maximum genomineerd als capelse ondernemer van her jaarWinnen vindt iedereen leuk, het kan zelfs zakelijk gezien handig zijn, maar jezelf promoten om te winnen is wat lastiger. En daarom doen wij het! Voor de duidelijkheid we hebben het hier over onze bescheiden collega Mark van Buuren die genomineerd is voor de titel Capelse ondernemer van het Jaar.

Wij vinden dit volledig terecht, zonder onze andere collega’s teniet te doen, kunnen we gerust zeggen dat Mark deze titel verdient. Hij werkt als een ondernemer (hard), hij leert als een ondernemer (snel), hij gedraagt zich als een ondernemer (passend bij de situatie en altijd open en integer), hij verandert als een ondernemer (innoveert) en last but not least hij onderneemt thuis ook flink met zijn vrouw en zes kinderen. Mark, daarom krijg je onze stem!

Klik hier en stem ook op Mark.

We vinden het ook leuk als je hieronder een reactie achter laat, want die stemmen zijn nogal anoniem.