Triple Dikke Friday Track: Pressure #TDFT

*WOOOOOOOOOOOOOF* een zware bastoon zwelt aan, want hondstrouwe luisteraars van het eerste uur, HET IS WEER VRRRRRRRIJDAG en ja, we zijn nog alive & kicking! *Maakt gebaar van over elkaar wrijvende wijsvingers* richting Harold Camping. En vrijdag betekent, #TDFT. En #TDFT betekent: nog een paar uur tot het weekend. En het weekend betekent: *WOOF WOOF*. Dus haak in, gooi die voeten ongegeneerd op het bureau, trek die krat pils onder het bureau vandaan, smijt die stropdas over de kapstok en doe (weer) mee.  Knal die speakers samen met je bovenste knoopje open, en bouw met mij die druk op voor de Triple Dikke Friday Track van de week, dames en heren mag ik uw aandacht en applaus voor: Pressure!

Pressure – Starkillers & Alex Kenji remix

Zoals je al hebt gemerkt, ziet de player van de #TDFT er vanaf deze week anders uit. Het is een HTML 5 player, allemaal onnodige technische toestanden, maar het betekent dat vanaf nu de Triple Dikke Friday Track ook integraal af te spelen is op alle mobiele devices. More possibilities, means more music, means more!

Hieronder een suggest van @michielverheij (heel lekker nummer Michiel, FONKY 2 DA MAX!)

Wat is de #TDFT eigenlijk? Ik zou daar als verdachte Bosnisch Servische ex-generaal graag meer van willen weten.