Kom 4 juni Spelen voor MS in Koudekerke; leuk event voor goed doel (markt, zeskamp, schrikparcours paard) #lovezeeland

spelen-voor-ms-koudekerke-zeelandGeregeld krijg ik vragen of ik bepaalde onderwerpen, of links uit wil zetten in mijn online netwerk. Meestal doe ik hier niet zo veel mee, omdat me de manier van benaderen niet aanspreekt. Of omdat ik er geen tijd voor heb, of omdat ik niet achter het initiatief sta.  Maar ik vind ook dat je dit af en toe wel moet doen. Zie hieronder de mail die ik kreeg van Hannah Klompenhouwer.

Beste Corné,

Via via, kregen we de tip om u te benaderen om ‘Spelen voor MS’ extra onder de aandacht te brengen. Op zaterdag 4 juni vindt deze unieke spelletjesdag plaats. De gehele opbrengst komt ten goede aan de Stichting MS Research.

De dag is bedoeld voor jong en oud en vindt plaats op vakantieboerderij Jobse aan de Galgeweg 4 in Koudekerke. Het event bestaat uit een behendigheids-/schrikparcours voor paard en ruiter, een modern zeskamp voor teams en een gezellige markt waar van alles te doen is: een loterij met honderden leuke prijzen, schminken, ponyrijden, op de foto met een/ je paard en natuurlijk zijn er hapjes en drankjes.

Uiteraard willen we deze dag bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht brengen, zodat de aanmeldingen binnenstromen. We kunnen niet om de social media heen, dat hebben we wel ontdekt. Nog twee weken en dan is het zover. De organisatie van ‘Spelen voor MS’ wil u dan ook vragen of u dit evenement onder de aandacht wilt brengen binnen uw netwerk, bijvoorbeeld door dit bericht door te sturen naar contacten en relaties, dit bericht of onderstaand twitterbericht te re-tweeten of via de traditionele mond-tot-mond reclame. Alle aandacht is welkom. U kunt natuurlijk zelf ook meedoen of de spelletjesdag bezoeken! Iedereen is van harte welkom. Ook bij niet-deelname.

Aanmelden en meer info: www.spelenvoorms.nl

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Groeten,

De organisatie van ‘Spelen voor MS’

Ik weet zelf nog niet of ik er bij ben, maar ik vind het in ieder geval belangrijk en leuk genoeg om hier aandacht aan te besteden. Het weer wordt fantastisch en de plek is prachtig, dus…