Triple Dikke Friday Track: Zdarlight #TDFT

Het is vandaag een beetje gekke dag, zo tussen hemelvaart en het weekend in. Zelf ben ik niet veel aan het werk. Maar voor ieder ander die vandaag nog even dat zetje in de oren nodig heeft richting het weekend, is er uiteraard weer een kneiter verse Triple Dikke Friday Track. Ik lanceer hem snel, want dan kan ik daarna direct door naar het strand. Zet hem op en ga met de beats van Zdarlight op weg naar een zonnig weekend.

Zdarlight van Digitalism (Joachim Garraud Remix)

Zijn loopschoenen aan doet en naar het strand rent *STAP STAP stap stap sta. …. ….*

Have sun!

Hieronder een suggest van @timanrebel

Baby one more time… (WHOOT / spotify)

Hieronder een suggest van mij, voor later als je de kolen van de BBQ in de fik steekt met een koud biertje in de hand.

Wat is de #TDFT eigenlijk? Ik zou daar als jackpot winnende bewoner van een krottenwijk graag meer van willen weten.