Expositie: bijzondere mensen, bijzondere kunst #capelle #rotterdam #010

Ik heb heel weinig tijd, maar neem toch even de moeite je te attenderen op een bijzondere expositie van ASVZ in ons pand komende zaterdag. ASVZ is een hele bijzondere klant van Maximum, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking helpt. Deze beperking, kan ook een kracht/talent zijn. Kijk hieronder naar mijn filmpje wat je vanaf morgen op Dorpsstraat 164 in Capelle aan den IJssel kunt kopen om jezelf of iemand anders blij te maken. Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere expositie.

 • Excuus, ik hoor net van een collega, dat in het begin van het filmpje het geluid af en toe weg valt. Je mag hier dus zelf bedenken wat ik daar zeg ;-) Niet zo heel relevant dus. Volgende keer let ik er beter op.

 • Marianne

  We hebben er met z’n allen lang naar uit gekeken, maar het wachten is de moeite waard gebleken. Want laten we wel zijn…. als je al last van ochtendhumeur hebt, ben je toch op slag vrolijk als je aan komt lopen en door de ramen de schilderijen ziet hangen!
  Dat feestje is voor mij en mijn collega’s een feit.

  Kom je ook kijken of er iets voor je bij zit? De maand juli staat in het Van Cappellenhuis in het teken van kleur en vrolijkheid.

 • Ha Corne,

  Gaaf initiatief!!

  Mooie en drukke dagen toegewenst.

  Marnix de Groot

 • Ha Marnix, dank je wel, ik geef het door aan mijn collega’s. Ik heb er zelf weinig mee te maken gehad, maar we zijn enorm trots op de bijzondere samenwerking met ASVZ van waaruit dit soort initiatieven ontstaan.

  Op 10 jun 2011, om 14:39 heeft Disqus het volgende geschreven:

 • Jeroen

  Bij mij hangt inmiddels een echte Martin in ‘T Hout aan de muur. Zijn ‘Bloemenveld’ siert mijn woonkamer. Natuurijk wilde ik deze bijzondere tentoonstelling steunen, maar ik heb het schilderij vooral aangeschaft omdat ik het gewoon mooi vind. Het sprak me aan, zo gaat dat met kunst. Eerlijk, ik wist niet dat ‘die mensen’ zo goed konden schilderen. En zo heeft deze tentoonstelling mij vooral geleerd dat als je verstandelijk beperkt bent, dat niet betekent dat je beperkt bent. Mijn vooroordeel bleek hierin vooral de beperkende factor.