Triple Dikke Friday Track: Born Slippy #TDFT

Al vroeg deze week werd ik met de Triple Dikke Friday Track geconfronteerd toen de eerste suggests via @lieksteen binnen kwamen. Later deze week, kreeg ik ook van @edwinsande een hint om de #TDFT van deze week in het teken van Pinkpop te stellen. Daarom voor jullie een track uit de ‘oude’, maar zeker niet ‘stoffige’ doos. Nog net op tijd schuiven we dus deze week met de #TDFT een heerlijk extra lang weekend in.  Flipovers aan de kant, alle rapporten in de la, volumeknop naar honderd en het verstand op nul. Knal ze lekker open die pijpjes bier en gaan met Born Slippy!

Born Slippy van Underworld (Pinkpop 1999 ;-)

Have fun op Pinkpop!

Hieronder de suggest van @lieksteen

Eclipse van Ninesh Babu (#checkjetrackje goedkeuring voor erbij!)

Hieronder de beste pinkpop suggest van @edwinsande

 

Wat is de #TDFT eigenlijk? Ik zou daar als condoom gebruikende ballonvaarder graag meer van willen weten.

 

 • de beste #TDFT EVER!!!! Wat een geweldig nummer blijft dit toch! HOOR JE ME NOG??? IK MOET OVER DE MUZIEK HEEN SCHREEUWUUUUUN!!!

 • de beste #TDFT EVER!!!! Wat een geweldig nummer blijft dit toch! HOOR JE ME NOG??? IK MOET OVER DE MUZIEK HEEN SCHREEUWUUUUUN!!!

 • de beste #TDFT EVER!!!! Wat een geweldig nummer blijft dit toch! HOOR JE ME NOG??? IK MOET OVER DE MUZIEK HEEN SCHREEUWUUUUUN!!!

 • This sound is too sexy for your stereo!

  Op 10 jun 2011, om 16:31 heeft Disqus het volgende geschreven:

 • Heerlijk.. Afgelopen jaar naar ’t concert van Underworld in Eindhoven geweest (en paar jaar terug in 013 Tilburg). Blijft gaaf en knalluh!

 • Heerlijk.. Afgelopen jaar naar ’t concert van Underworld in Eindhoven geweest (en paar jaar terug in 013 Tilburg). Blijft gaaf en knalluh!

 • He-le-maal mee eens! Ik heb ze toen gezien in de Heineken muziek doos = helemaal loos.

  Op 10 jun 2011, om 16:41 heeft Disqus het volgende geschreven: