Triple Dikke Friday Track: International Style

Trackies,

Soms weet je van voren niet dat je van achteren nog leeft. Soms wordt er teveel water bij de wijn gedaan. En soms, heel soms, zitten er maar vier dagen in een werkweek, en kom je daar rijkelijk laat achter.

Natuurlijk is een korte week prettig, maar ik denk dat ik niet de enige ben die daardoor 100% werkzaamheden in 80% tijd moet proppen. Alsof je een kussen in een iets te kleine sloop wil stoppen… Tel daarbij op dat we gisteren met Maximum een ondernemers prijs hebben opgehaald, en je begrijpt dat de tijd om naar een moddervette nieuwe #TDFT te zoeken kleiner werd dan het bovenstukje van de gemiddelde Playmate.

Nu lijkt dit alles een erg lange verontschuldiging voor wat komen gaat, en dat is niet zo. Au contraire zou ik zelfs willen zeggen, ware het niet dat ik geen Frans spreek. Ik heb van de nood een deugd gemaakt en gekozen voor een minder beukende en meer sfeervolle track, die na één keer draaien tussen je oren verankerd zit. En ook nog van Hollandsche bodem, wat wil een mensch nog meer? De #TDFT van deze week: International Style. Wow!

Real El Canario – International Style

Hieronder een suggest van @alwinzandvoort (lekkere track Alwin, voor tweede keer suggest!)

Hieronder een suggest van @roosvanvugt en @lennartsloof (Is dit hem?)

Hieronder een suggest van @patrickboonstra (Thanks, hoor dit al terugkomen in bijzondere mashups)

Wat is de #TDFT eigenlijk? Ik zou daar #voordegrieken graag meer van willen weten.