Tripple Dikke Friday Track: Lonely Heart

tdft youtubehttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2011/06/tdft-youtube.jpeg 500w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />Bibelebonse mensen van de bibelebonse berg,

Welkom bij de Triple Dikke Friday Track van deze week. Zoals je aan de afbeelding hiernaast kunt zien, groeit de #TDFT nog steeds in populariteit en zijn we zelfs benaderd door YouTube om via een apart kanaal iedere vrijdag de medewerkers van YouTube het weekend in te draaien. Maar hé, je hebt prioriteiten en prioriteiten. We hebben YouTube geantwoord dat ze met het reguliere #TDFT programma mee kunnen doen als ze willen, want daar zitten honderden trouwe luisteraars die ook iedere vrijdag geholpen moeten worden. En daar ben jij er één van. En om te voorkomen dat je eenzaam achter je bureau de laatste uren voor het weekend slijt, hebben we hier voor jou de Triple Dikke Friday Track. Lang verhaal kort, de zomer is officieel begonnen, pompt die speakers en woofah’s 2 DA MAX en voorkom een Lonely Heart (TX 2 @michielverheij!!)

Radio Killer – Lonely Heart

Hieronder een suggest van @KipHenk (onze nieuwe medewerker bij #maximum)

Hieronder een hele lekkere suggest van @Waterreus (lekkere track maat, maar lonely heart heeft toch gewonnen ;-)

Wat is de #TDFT eigenlijk? Ik zou daar als wetenschappelijk onderlegde rituele slachter graag meer van willen weten.