Inspiratie: less is more

lego advertentie less is morehttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2011/06/lego-advertentie.jpg 585w” sizes=”(max-width: 229px) 100vw, 229px” />Tegenwoordig worden we overspoeld met informatie. Het lijkt misschien dat ik dit erg vind, maar dat is niet helemaal waar. Er zit ook veel mooie, bijzondere en bruikbare informatie tussen. En daarom is het niet de kunst hoe je het verwerkt, maar filtert en vervolgens verwerkt. Daarnaast kunnen we ook steeds beter met dit informatie aanbod omgaan want door de jaren heen hebben we onze menselijke hersenen hierop getraind als topsporters.

Om als organisatie op te vallen in een stroom van informatie is het soms slim om juist heel weinig te communiceren. Klik hier een voor blogpost met prachtige voorbeelden in de vorm van klassieke advertenties. Dan ga ik snel verder op zoek naar wat nieuwe informatie.