Triple Dikke Friday Track: Loose Control #TDFT #TDF #NSJ

Lieve luisteraars,
de Triple Dikke Friday Track is het laatste waar ik voorlopig aan werk. Waarom? Omdat ik twee weken op vakantie ga naar Italië. De boog kan wel vaak, maar niet altijd gespannen staan. De komende twee weken zal de #TDFT dan ook hier geplaatst worden door René van der Kroon (@copykiller) die al geruime tijd deel uitmaakt van het #TDFTeam bij Maximum. Ik wil jullie vragen de suggests voor de komende vrijdagen bij hem aan te leveren en hem te helpen met de verspreiding van de #TDFT, aangezien ik dan waarschijnlijk met een lekker drankje slap over de rand van een zwembad hang.

Genoeg gepraat, want we moeten jullie helpen met da Music. Veel mensen vroegen om iets te doen met het thema North Sea Jazz en Tour de France. Nu hebben we daar wel een heel lekker nummer voor ontvangen (zie de eerste suggest), maar de #TDFT moet toch Tripple Dik zijn om jullie dat weekend in te knallen en om die reden hebben we gekozen voor een andere track die dat doet. ALLEMAAL DIE HANDJES IN DE LUCHT EN LOOSE CONTROL*! Tot over twee weken!

* uitgezonderd iedereen die achter het stuur zit.

Lose Control – Deniz Koyu

Hieronder een suggest voor de North Sea Jazz gangers en Tour de France kijkers!

Onderstaande suggest is van @NielsStijkel (Lekker nummer om aan het einde van een zonnige dag op strand te draaien)

Onderstaande suggest is van @woutervanvoorst (A dance trough memory lane)

Onderstaande suggest is van @JPHooghuis (Heerlijke track)

Onderstaande suggest is van @AlwinZandvoort (Je was benieuwd of dit ook mijn ding was. Voor mij een beetje te trance-ig maar zeker een lekkere track om ‘s-nachts de snelwegen mee over te knallen)

Onderstaande suggest is van @DTeclegiorgis (Funky nummer, ik wens je dan ook veel funk toe op North Sea Jazz!)

Onderstaande suggest is van @michielverheij (TE COOL, niet nieuw, maar TE COOL)

De #TDFT ik heb daar als ex-journalist van News of the World al veel over gehoord.