Tripple Dikke Friday Track: The rain

Salvataggio’s,

ben ik al bruin? Mijn vakantie hier in Italië zit er bijna weer op, het is geweldig genieten van zon, zee, strand, wijn, pizza, pasta, mijn gezinnetje… roep maar als ik vervelend word. Maar natuurlijk vergeet ik jullie vrijdagmiddagbehoefte niet, en heb ik via de digitale snelweg samen met mijn TDFT-collega’s weer een fijne track uitgezocht. Ik heb begrepen dat het weer in Nederland ietsjepietsje minder is dan hier, en dat leek mij een mooie insteek voor de TDFT. Niet door – hoe cliché –  een ode aan de zon te brengen, maar juist door dat niet te doen. Reversed psychology, I love it! Niks vechten of vluchten voor die regen, maar accepteren dat hij valt. Moet jij eens zien hoe snel ‘ie dan het hazepad kiest (weet iemand trouwens waar dat ligt? #dtv).

De  #TDFT van deze week is dus The rain van de broer van Joris Lutz.

The rain – Peter Luts

Sleep die waterproof baskasten naar de veranda, draai de knop 360 graden naar rechts en start een collectieve anti-regendans!

Hieronder een suggest van @GordonLokenberg (fijne plaat, mooie film ook)

Hieronder een suggest van @WilfreddeKok (lekker mixxie, is in een andere versie al een keer voorbijgekomen)

Hieronder een suggest van @PatrickBoonstra (erg chill, goed om te afteren)

Hieronder een suggest van @copykiller (versch van de Hollandsche persch)

De #TDFT, ik zou daar als chagrijnig wachtende lastminutereiziger op camping Schiphol graag meer over weten.