Triple Dikke Friday Track: Coconut Blues #TDFT

Mooie luisteraar, het is al weer een week geleden dat ik op vakantie was in Italië. Niet dat de zon zich deze week veel heeft laten zien in Nederland, maar door de vakantie zit hij nog wel flink in mijn hoofd. En dat is in ieder geval iets! Vanuit mijn hoofd draai ik die zon, in de vorm van de Triple Dikke Friday Track: Coconut Blues jullie grijze kantoren in! Voel die vibe, voel dat weekend! *spreid ogen wijd en maakt toverbeweging met vingers* #WOOFERFOOD

Coconut Blues – Gabriel Ananda

Hieronder een suggest van @jorritreedijk (tx, lekker wegdraaiertje!)

Hieronder een suggest van @PatrickBoonstra (Ik vind m iets te schoolfeest)

Hieronder een suggest van @Onno_ACA van Massada omdat de drummer deze week is gearresteerd. Ik heb een flitsende track geselecteerd!

Wat is de #TDFT? Ik heb daar als relatie van een vaste #TDFT luisteraar al veel over gehoord.