Triple Dikke Friday Track: Cinema #TDFT

Chefkes en cheffinnetjes,

mijn vakantie lijkt eerlijk gezegd alweer maanden geleden. Sounds familiar? Gelukkig komt dat voornamelijk niet door het weer, maar door alle leuke projecten waar ik weer metersdiep ingedoken ben. Waar zo’n Speedo allemaal niet van pas komt. De Tripple Dikke Friday Track is uiteraard ook een van die projecten. Samen met mijn muziekminnende collega’s heb ik stad en land (lees: internet en platenzolder) afgestruind op zoek naar de grootste hits die op jullie goedkeuring kunnen rekenen. Maar soms word het je gewoon makkelijk gemaakt, en staat die megapomper gewoon lachend op je stoep, te wachten tot je ‘m binnenlaat. Deze week kon ik gewoon geen andere keuze maken dan: Cinema van ome Benny B.

Dus vooruit: schuif die bureaustoel naar achter, doe de deur open en laat op de klanken van dit moment je weekend naar binnen glijden!

Zie ik je morgen of overmorgen nog op Solar?

Cinema – Benny Benassi

Hieronder een geweldige suggest van @rickkester en @edwinsande !!! (De tekst blijft zo in mijn hoofd hangen… Barry Badpak: Waar ga je heen met die kamelenteen???!)

Wat is de #TDFT? Ik heb daar als iets te zware ongeduldig trappelende overbetaalde voetbalprof al veel over gehoord.