Triple Dikke Friday Track: Coming home #TDFT

http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2011/08/TDFT-wouter-van-voorst-150×150.gif 150w, http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2011/08/TDFT-wouter-van-voorst-300×300.gif 300w” sizes=”(max-width: 320px) 100vw, 320px” />

Klats! (@woutervanvoorst dank voor de animatie), daar zijn we weer met de nieuwe Triple Dikke Friday Track.

Vreugde en verdriet liggen soms dicht bij elkaar. Uiteraard heel veel sterkte voor de bezoekers en slachtoffers van Pukkelpop. Tegelijkertijd kijken we ook vooruit naar Lowlands. Want als er iets is dat kan zorgen voor steun en een positief gevoel, dan is het wel muziek. Veel plezier voor de geluksvogels die er naartoe gaan.

Maar voor nu: de beurs is weer enorm gezakt of gestegen (who cares) en Rutte zit er weer een miljardje of tachtig naast (who cares), maar je wekelijkse rots in de branding, je zekerste zekerheid in deze onzekere tijden wordt weer gewoon stipt te laat de ether ingestuurd. Dus hang die vervelende to do list aan de kapstok, zet je zakelijke gezicht op privé, gooi dat bovenste knoopje los en bel je vrouw, minnares, vriend, man, vriendin, minnaar, vader of moeder en breng ze die verlossende boodschap: I’m coming home!

Coming Home – Diddy Featuring Skylar Grey – Dirty South Remix

Hieronder een suggest van @jochemkoole (Lekkurrrrr! Walking down memory lane.)

Hieronder een suggest van @edwinsande (Niet geheel mijn cup of tea, maar  misschien van een andere luisteraar wel.)

Hieronder een suggest van @3xnix (te gek, blijft lekker in je hersenen rond swingen dat deuntje)

Wat is de #TDFT? Ik zou daar als niet gedouchete Lowlands ganger graag meer over weten.