Triple Dikke Friday Track: Come On #TDFT

Stormparaplu’s,

Al toe aan een zonnig weekend zonder verplichtingen? Klik dan hier.

Ben jij echter zo’n bikkel die het leven vol energie tegemoet treedt, dan zijn wij van het TDFTeam er voor jou. Deze plaat is voor iedereen die het even niet meer ziet zitten. Of het nu komt door het weer, die irritante collega die steeds in je aura komt staan, de net-iets-te-grote-velgen op de nieuwe Audi van je buurman of het feit dat je nog steeds geen oplossing hebt bedacht om een einde te maken aan de wereldproblematiek: come on!

Come On – Javi Mula

Hieronder een suggest van @woutervanvoorst (Inderdaad, dé ultieme verleiding!)

Leuk om te vertellen dat de #TDFT steeds verder reist. Vandaag belandde deze in een blog (Follow Friday: Mirjam Bink) van Monsterboard. Mooi, want beetje muziek kunnen ze daar wel gebruiken lijkt me. ;-)

arbeidsmarktcommunicatie corné wielemaker monsterboard maximum tdft

 

Wat is de #TDFT? Ik zou daar als verstoppertje-spelende-ex-dictator-in-klederdracht-graag meer over weten.