Proost, uitslag Islena Beer #hashtag contest bekend.

ibizainabottle islena beerhttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2011/09/ibizainabottle-150×150.jpg 150w” sizes=”(max-width: 225px) 100vw, 225px” />Sunlovers en bierdrinkers,

Hier een kort bericht over de Islena Beer hashtag contest, die afgelopen vrijdag met de Triple Dikke Friday Track heeft meegelopen (even terugkijken). We hebben 12 inzendingen ontvangen van hashtags waarmee @islenabeer vanaf nu haar biertweets zal verrijken.

Hieronder staan de hashtags die via verschillende kanalen binnen zijn gekomen.

#ibislena

#ibizabeer/ibizabier

#ibizainabottle

#fuckyesplopfles

#islenabeergetsyoujustabitclosertoibiza

#itime

#islenabeerbringingibizainyourhouse (of home)

#dorst

#cervezaazibi

#ibizame

#ibizamemucho

#drinkthevibe

Mijn favoriet is #fuckyesplopfles, maar helaas moest ik het eindoordeel over laten aan de aangeschoten Jury van Islena Beer en die gaven aan dat deze gebruikt kan worden voor ieder biertje of zelfs een fles moedermelk.

De jury heeft uiteindelijk gekozen voor…

#Ibizainabottle

Fred Pellenaars (@pellenaars) gefeliciteerd!!! Wissel via DM even je gegevens uit met @islenabeer zodat jij aanstaande vrijdag op de #vrimibo bij Comscore de trendlijn van geĂ¯nteresserde collega’s omhoog ziet gaan (foto!).

Proost Fred.

Over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.