Triple Dikke Friday Track: Smells Like Teen Spirit #TDFT

Lievelieve #TDFT luisteraar.

Het is weer zover. De strijd is gestreden. De balans wordt weer opgemaakt. De accountmanagers rijden deze week nog één keer met hun leasewagens van de #vrimibo naar huis. De officemedewerkers nemen nog een paar keer de telefoon op. De mailboxen hoesten nog een paar laatste mails over het net. En dan is het weekend.

Haal die gemaakte salesgrijns van je gezicht. Laat je buik lekker ontspannen en de knoopjes naar buiten drukken. Trap die naaldhakken in de hoek. Hang die stropdas ergens waar je kunt zien dat die knoop er vandaag niet meer in gaat. Ontplop een pijpje pils of een hosé rosé en werk nog die laatste todo’s van het één-na-laatste todo-lijstje weg.

Hier is de zon, hier is het weekend, hier is de ontspanning, hier is de Triple Dikke Friday Track die je zeker moet horen én ruiken. @Kristel_1982 bedankt voor deze geweldige tip vanuit Ibiza, de #TDFT van deze week: Smells Like Teen Spirit.

Smells Like Teen Spirit – Rene Amesz & Baggi Begovic

Hieronder een suggest van @twitvlist (thanks Walter)

Hieronder een suggest van mijzelf voor als je op zondag toch veel blijkt te moeten doen.

Doin’Ya Thang – Oliver $

Wat is de #TDFT, ik zou daar als Hollandse-homie-in-da-hood graag een rap over maken.