Zwaar ongeval op Theo Thijssenschool in Paauwenburg (Vlissingen)

Vanmorgen werd ik verrast door een zwaar ongeval op de Theo Thijssenschool in Paauwenburg. Toen ik mijn dochter naar school wilde brengen werden we direct weer het gebouw uit gestuurd. We mochten nog niet naar binnen, maar waarom?

Kennelijk wisten een hoop klasgenootjes van Jara dat ze buiten moesten wachten, want iedereen bleef hangen op het drukke plein. Wat was er gebeurd vroeg ik me af? Ineens werd ik opgeschrikt door een paar artsen die… ach kijk zelf maar…

Deze stunt werd uitgevoerd omdat ze op school momenteel het thema ‘bomen’ hebben.

Nu vraag ik me wel eens af, hoe je bepaalde thema’s of onderwerpen in 2011 goed onder de aandacht kan brengen bij de kinderen die hele dagen verwend worden met pixar films, zogenaamde pedagogisch verantwoorde Dora reut en spelletjes op devices die duurder zijn dan het bed waar ze in slapen. Het antwoord hierop is BELEVING!

De school heeft de kinderen het thema op een prachtige manier laten beleven. Knap gedaan!