Triple Dikke Friday Track: Pressure #TDFT

OEF, wat is die Triple Dikke Friday Track vroeg vandaag. Dat komt omdat ik straks niet meer achter mijn laptop zit, maar achter het stuur richting een vakantiehuisje in de Ardennen! Daar ga ik met een paar vrienden nog een #TDFT-tje of twee draaien ;-)

Terwijl ik met één hand m’n tas inpak (schone slip? check. draaitafels? check. 54 verschillende snoertjes? check.) en met m’n andere hand nog 23 ongelezen mailtjes probeer te beantwoorden, ben jij nog druk aan het werk en heb je nog een lange middag voor de boeg. Dus is het eigenlijk niet zo erg dat de #TDFT deze week wat vroeger is. Onthoud dat de ontlading straks extra goed voelt, als je nu nog gebukt gaat onder de nodige Pressure.

Pressure – Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji

Hieronder een suggest van @soorneorej in het kader van de 90’s request op 3FM (blijft een te gek nummer)

Hieronder een suggest van @DeSaatjes

Hieronder een suggest van @FMJansen (hahaha, lijkt ook wel uit de 90’s te komen!)

Hieronder een suggest van @evr, waarom maak je niet gewoon je eigen remix (Refresh the remix van Pepsi dat is ontwikkeld door Red Urban)

refresh the remix pepsi red urbanhttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2011/09/refresh-the-remix-pepsi-red-urban.jpg 992w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />

Hieronder een suggest van messelluf, voor de 90’s request! FEEEEEEELING SO REAL!

Wat is de #TDFT, ik zou daar als TDFT-teamlid (@copykiller) die de weg kwijt is omdat hij vader is geworden, graag meer over weten.