Inspiratie: Hond + Zeeland = Zeehond #lovezeeland #renesse

In mijn inspiratieblogs schrijf ik wel vaker over bijzondere dingen die ik ergens tegenkom. Zo ook vandaag. Want gisteren zag ik een wel zeer bijzondere foto voorbij komen van @annekekassteele: in mijn Twitterstream. Hoe mooi is het als je zo een foto van je hond kunt maken, die samen speelt met iemand van het zelfde ras, maar dan waterversie, een zeehond! Dat kan natuurlijk alleen maar in Zeeland (duinovergang Jan van Renesseweg, Renesse) ;-)

Anneke zei hier zelf over: “Soms valt alles samen…gladde zee, zeehond dicht aan de kust en camera mee :-))”

hond en zeehond spelen samen in Zeeland #lovezeelandhttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2011/09/hond-en-zeehond-spelen-samen-in-Zeeland-lovezeeland-1024×640.jpg 1024w, http://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2011/09/hond-en-zeehond-spelen-samen-in-Zeeland-lovezeeland.jpg 1472w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />

Wil je Anneke laten weten wat je er van vind, dan kan je haar Twitteren (@annekekassteele) of een reactie achterlaten op haar Flickr fotoservice account.