Triple Dikke Friday Track: Aftershock #TDFT

Trouwe luisteraars van het TDFT-front,

hier een teken van leven uit het Vlissingense. Ja, ik leef nog. Maar jongens jongens, wat een klap zeg. Was het een uit de hand gelopen grap? Vuurwerk? Een bom? Gelukkig onderzoeken ze het nu bij het NFI, dus inmiddels zullen alle sporen wel kwijt zijn en horen we er nooit meer wat van.

Vandaag is het prachtig weer en doen jullie er natuurlijk alles aan om zo snel mogelijk bureau in te ruilen voor terrastafel, driedelig grijs voor hawaii shirt en irritante collega voor puik uitziende dame/heer. Ik zit ondertussen in een donkere, warme, geluidsdichte studio voor een gaaf project van één van onze klanten. Ben ik in ieder geval veilig voor als er nog zo’n knaller komt.

De TDFT van deze week luistert dan ook naar de naam Aftershock

Chuckie – Aftershock (Can’t Fight The Feeling)

Topweekend allemaal!

Hieronder een suggest van @ingetjeA (lekker pompertje!)

Hieronder een suggest van de zoon van @marianneveldhui (WOOHA, lekkurrr)

Hieronder een suggest van @marijnp (hijs fijn!)

Hieronder een suggest van @patrickboonstra (voor als je nog even door moet, zeg maar)

Wat is de #TDFT? Ik zou daar als in Zeeland wonende amateurbomber graag meer over weten.